BBP İL BAŞKANI AYDOĞAN’DAN BASIN BAYRAMI KUTLAMASI

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. İl Başkanı Aydoğan, 24 saat boyunca toplumun haber alması için her şartta görev yapan basın mensuplarının çok yüce bir görevi yerine getirdiğini belirterek, Muğla’da görev yapan tüm güzide basın mensuplarının bayramını kutladı.

BBP İL BAŞKANI AYDOĞAN’DAN BASIN BAYRAMI KUTLAMASI

24 Temmuz 1908 tarihinde basından sansürün kaldırılması sonrası kutlanmaya başlanan Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan, gazetecilerin bayramını kutladı.

İl Başkanı Aydoğan soğuk sıcak, gündüz gece, yağmur çamur demeden görevlerini en iyi şekilde sürdüren büyün basın mensuplarının çok yüce bir iş yaptıklarını ifade ederek açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“ Değerli Basın Mensupları,

Bugün, demokrasi ve özgürlük mücadelesinin yılmaz savunucuları olan siz değerli gazetecilerin, basın çalışanlarının ve medya mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Basın, halkın haber alma hakkını sağlayan, kamuoyunu aydınlatan ve demokrasinin en önemli unsurlarından biri olan dördüncü kuvvettir. Sizler, gece gündüz demeden, her türlü zorluğa göğüs gererek, objektif ve doğru haberciliğin neferleri olarak toplumumuzun gelişimine büyük katkılar sağlamaktasınız.

Özellikle Muğla’mızda görev yapan basın mensuplarımız, şehrimizin ve ülkemizin sorunlarını gündeme taşıyarak, çözüm yollarının bulunmasına aracılık etmekte ve vatandaşlarımızın sesi olmaktadır. Sizin fedakarlıklarınız ve emeğiniz, toplumumuz için paha biçilmezdir.

Bu özel günde, basın özgürlüğünün ve gazetecilik mesleğinin önemini bir kez daha vurgulamak isterim. Basın özgürlüğü, demokrasinin vazgeçilmez bir parçasıdır ve gazetecilerin güvenli, bağımsız ve sansürsüz bir ortamda çalışabilmesi en temel haklarındandır. Bu hakların korunması ve geliştirilmesi için hep birlikte çaba göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, meslek hayatınızda başarılar diliyor ve sağlıklı, huzurlu günler temenni ediyorum.

Saygılarımla”

Bu haber toplam 699 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.