NİYETLERDE KARARLI OLMAK
Merhaba sevgili okurlarım, bu hafta insanlığın en büyük düşmanı olan kararsızlıktan söz edeceğim. Kararsızlık ve ikileme düşen her işin olmayacağı bir tabiatta yaşamaktayız. İnsanoğlunun yaratılış programlarında ikileme...
Merhaba sevgili okurlarım, bu hafta insanlığın en büyük düşmanı olan kararsızlıktan söz edeceğim. Kararsızlık ve ikileme düşen her işin olmayacağı bir tabiatta yaşamaktayız. İnsanoğlunun yaratılış programlarında ikileme düşme, şüpheye kapılma kararsızlık programının beyinde yeri yoktur.
Her iş aynıdır. Eğer yapılacak herhangi bir iş için ikileme düşmek, yapacak olduğun işin olmamasına sebep verecektir. Her şey bir niyet ile başladığı gibi niyeti yürüten yol ise kararlı ve istikrarlı olmaktır.
Eğer hayatımızda günlük yaşamlarımızda ikilem ve kararsızlığa girmiş insanların, hiçbir zaman işlerinin kolay olmadığını görmekle beraber, kendilerini heder etmekten başka bir şey yapmamaktadırlar.
Yaradılış mucizesi olan insan beyninin binlerce programlanmaya uygun ve beynin içerisinde her kıvrımda birer mucize olduğunu bilmek gerekli. Tıbbın henüz çözemediği programlama ve beyin ışınları insan beyninde olduğunu bilmemizde fayda olacaktır.
Beynin çalışma sistemi az çok çözmüş olsalar da daha çözülmemiş birçok mucizenin insan beyninde olduğunu, yaratıcın eksiksiz bir şekilde verdiği bir beyin gücüne sahip olduğumuzu unutmayalım.
Geçmiş yıllarda birçok âlimler ve atalarımız beynin sırrını çözmüş ve dünyanın yarı kısmına kadar sahip olmuşlardır. Bu yüzden atalarımız demiştir ki yedi delikli tokmak bunu bilmeyen ahmak. Buradan kasıt kafa yapısını bilmek değil yaratılış mucizesi aynı zamanda vücudun eczanesi olan beyni bilmekten geçmektedir.
Beyin niyet ile açıldığı gibi inanç ile kendi içerisinde bulunan sinyaller ile niyeti yürütmektedir. Elbet de ki burada kalbinde fonksiyonu devreye girmektedir. Çünkü beyin niyeti yürütürken kalbinde o niyeti tasdiklemesi halinde yapılacak veya niyetinde olan her işin olduğunu göreceksin. Bir örnek verecek olursak günümüzde pek çok yaşanan durumların bazıları şöyledir. İnsan birden çok niyet eder fakat daha sonra yapmış olduğu niyeti acaba olur mu olmaz mı dediği anda o niyet için giden sinyaller kesilir ve geri döner. Niyet dallanıp budaklandığı için beyin programı değişir o işi yapılmadan kalır. Böylece insan hiçbir şey elde edemeden yorulduğu ile kalır.
Mesela diyelim ki bir kişiden alacağın var ve alacağını almak için evden alma niyeti ile çıktın. Sen o hareketi yani niyeti yaptığın zaman beyin kendini programlar ve sinyallerini alacaklı olduğun kişiye gönderir. Ama sen yolda kararını değiştirip acaba alabilir miyim? niyetine girer isen gitmiş olan sinyaller geri döner ve o işin yarım kalır.
Bu yüzden etrafınızı inceleyin kararlı olanlar her zaman işlerini daha çabuk yapmış olurlar. Kararsız ve acaba sorularına takılanlar ise her zaman işleri yarım kaldığını göreceksiniz. Yapacak olduğunuz her işte her niyette kararlı olmak acaba veya olumsuz düşünce ve vesveselere yer vermemek daha iyi olacaktır. Şimdilik yerim kalmadı ilerleyen haftalarda beyin ve düşünce ile ilgili başka sırları da yazacağım.
Bu haber toplam 151 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.