YATAĞAN ÇAMLICA MAHALLE MUHTARI ÇOK DERTLİ
TELEFONLA KONUŞMAK İÇİN AĞACA ÇIKIYORLARMuğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Çamlıca Mahalle Muhtarı Hüseyin Aymeşelik çok dertli. Birçok sorun yaşadığını dile getiren muhtar Aymeşelik, mahallesinde hiç cami olmadığını,...
TELEFONLA KONUŞMAK İÇİN AĞACA ÇIKIYORLAR
Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Çamlıca Mahalle Muhtarı Hüseyin Aymeşelik çok dertli. Birçok sorun yaşadığını dile getiren muhtar Aymeşelik, mahallesinde hiç cami olmadığını, okulun yıkıldığını ve cep telefonunun hiçbir yerde çekmediğini dile getirdi. Hüseyin Aymeşelik, “cep telefonuyla konuşmak için ağaca çıkıyoruz” dedi. Dertli muhtar, yetkililerden çare bekliyor.
Muğla Yatağan’a 20 kilometre uzaklıkta Bencil Belediyesi iken Bencik Mahallesine bağlanan daha sonra yapılan referandumla tekrar köy olan Çamlıca Mahalle muhtarı Hüseyin Aymeşelik, çok dertli. Muğla Haber Gazetesi’ne yaşadıkları sorunları anlatan muhtar Aymeşelik, mahallesinde hiç cami olmadığını, okulun yıkıldığını ve cep telefonunun hiçbir yerde çekmediğini dile getirdi.
Mahalle halkının isteklerini anlatan muhtar Aymeşelik, “Mahallemiz ilçe merkezi çok uzak. Mahallemize bağlı, Kavakbelen, Damarası, Sarıdere ve Dikkaya semtleri var. Buralarda da vatandaşlarımız yaşıyor. Köyümüzde hiç cami olmadı. Ramazan ayında gençler Bencik Mahallesine gidiyor. Yaşlılar teraviyi evlerinde kılıyor. Okul ise çok eskiden varmış oda yıkılmış, eğitim tamamen taşımalı. Köy odası hiç olmamış. Telekom ve enerji hatlarımız çok sıkıntılı bu durumu ilgililere defalarca söyledik” dedi.
“CEP TELEFONUYLA KONUŞMAK İÇİN AĞACA ÇIKIYORUZ”
“Bize de hizmet gerekiyor” diyerek yetkililere seslenen muhtar Hüseyin Aymeşelik, “Cep telefonu ile konuşmak için ya yüksek bir yere ya da bir ağaca çıkıyoruz. Dipkaya Mahallemizin köprüsü tahtadan yıkıldı yıkılmak üzere. Burası çok mağdur durumda. Tek düğün Salonu Sarıdere’de var ama diğer mahallelerle bazılarının arası 6 kilometre. Herkes sorunların çözümü için beni sıkıştırıyor. Ben de yetkililere sesleniyorum. Gelip görsünler onları misafir ederiz. Uzaktan eğitimde internet olmağı için çok sıkıntı yaşadık. Damarası ve Sarıdere de içme suyu yok. Suyu kaynaklardan tankerlerle temin ediyorlar. Kenardayız tamam da bize de hizmet gerekiyor” şeklinde konuştu.
MUSTAFA AKTAŞ
Bu haber toplam 592 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.