ALİ ÇAKIR MUĞLA İDMAN YURDU SPOR KULÜBÜNÜ SATIN ALDI

Muğlaspor Eski Kulüp Başkanı Ali Çakır, Muğla’da kısa bir süre önce kurulan ve başarılı çalışmalara imza atan Muğla İdman Yurdu Spor Kulübünü satın aldı.

ALİ ÇAKIR MUĞLA İDMAN YURDU SPOR KULÜBÜNÜ SATIN ALDI

Bauxite Madencilik Sahibi Bekir Lozan Başkanlığında ve isim sponsorluğunda lige başlayacak olan kulübün, onursal başkanının ise Ali Çakır olduğu öğrenildi.

Muğla’da kısa bir süre önce Neşet Palu Başkanlığında kurulan Muğla İdman Yurdu Spor Kulübü, Muğlaspor Eski Başkanı Ali Çakır tarafından satın alındı.

Bauxite Maden Sahibi Bekir Lozan başkanlığında ve isim sponsorluğunda lige başlayacak olan kulübün, onursal başkanlığını ise Ali Çakır yapacak.

"EN BÜYÜK HEDEFİMİZ MUĞLA GENÇLİĞİNE DESTEK OLMAK"

Muğlaspor’da Başkan Vekili olan Bauxite Madencilik Sahibi Bekir Lozan’la birlikte hareket ettiklerini ve kulübü satın aldığını ifade eden Muğlaspor Kulübü Eski Başkanı Ali Çakır, “Muğla İdman Yurdu’nu satın almamın en büyük hedefi Muğla gençliğine ve sporuna destek olmak. Çok güçlü bir yönetim oluşturduk. Sağ olsun Bekir Lozan Başkanımda kulübün isim sponsoru oldu. Ayrıca Kulüp Başkanlığımızı da yapacak. Çok büyük maddi manevi destekleri var. Kendisine çok teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Kulüp olarak amatör liglerde başarıyla mücadele ederek yetenekli futbolcuları futbol dünyasına kazandırmak istiyoruz” dedi.

Birinci Amatör Ligde mücadele eden Muğla İdman Yurdu'nun, Ali Çakır’ın Onursal Başkanlığında bir üst lig hedefiyle yeni sezona başladığı, yönetimdeki güçlü isimlerle sezon sonu bu hedefe ulaşmak için mücadele edeceği belirtildi.

Muğla İdman Yurdu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Onursal Başkan Ali Çakır, Kulüp Başkanı Bekir Lozan, As Başkan Mehmet Kuray, Genel Kaptan Mustafa Bahçıvan, Basın Sözcüsü Sermet Şener, Alt Yapı Sorumlusu Fırat Kaya, Ferruh Eyüpoğlu, Sosyal Komite Cumali Oruç, Sercan Gök, Sportif Direktör Neşet Palu, Sayman Bekir Kapar, Genel Sekreter Fevzi Duygulu, İdari İşler Sorumlusu Ahmet Ertem, Üye Ersin Çulhacı.

HABER: SİNEM KARAKAYA

Bu haber toplam 773 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.