ATLAS KUYUMCULUK HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Muğla’nın Menteşe ilçesi Emirbeyazıt Mahallesi Çaylılar Sokak’ta Mine & Fevzi Nigiz çiftinin işletmeciliğinde Atlas Kuyumculuk hizmet vermeye başladı.

ATLAS KUYUMCULUK HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Muğla’nın Menteşe ilçesinde daha önce Mine Nigiz Aksesuar olarak uzun süredir hizmet veren işyeri, Atlas Kuyumculuk adıyla yenilenerek hizmet vermeye başladı.

Emirbeyazıt Mahallesi Çaylılar Sokak’ta Mine & Fevzi Nigiz çiftinin işletmeciliğindeki Atlas Kuyumculuk, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün katılımıyla açıldı.

whatsapp-image-2023-05-08-at-16-24-42.jpeg

Açılış kurdelesini kesen Başkan Gümüş, “Milletvekili adayımız Selçuk Özdağ ile birlikte Mine & Fevzi Nigiz çiftinin işletmeciliğinde hizmet hayatına başlayan Atlas Kuyumculuğun açılışını gerçekleştirdik. Menteşemize hayırlı olsun, bol kazançlar diliyorum” dedi.

whatsapp-image-2023-05-08-at-16-24-42-1.jpeg

İşletme sahibi Mine Nigiz ise, “Aslında ben 2013 yılından bu yana hizmet veriyorum. Sektör olarak değişim yaptık. Benim asıl mesleğim zaten kuyumculuk. Üniversitede kuyum üzerine okudum. Eşim 25-30 yıldır bu sektörde çalışıyordu. Sonrasında da kendi işimizi yapalım istedik. Muğlalıları bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1570 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.