BBP İL BAŞKANI AYDOĞAN’DAN 1 TEMMUZ MESAJI

BBP Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. İl Başkanı Aydoğan mesajında ‘mavi sularda özgürce yelken açan her bir denizcimize ve deniz sevdalısına selam olsun dedi’.

BBP İL BAŞKANI AYDOĞAN’DAN  1 TEMMUZ MESAJI

BBP İl Başkanı Aydoğan 1 Temmuz Denizcilik Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi;

‘Bugün, denizlerimizde tam bağımsızlığımızı ve denizcilik alanındaki egemenlik haklarımızı simgeleyen 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı’nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

1926 yılında yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu ile Türk denizciliği için yeni bir dönem başlamış ve denizlerimizdeki egemenliğimiz perçinlenmiştir. Bu önemli gün, yalnızca denizcilerimizin değil, tüm milletimizin gurur duyacağı bir mirastır.

Muğla’mızın eşsiz kıyıları, denizcilik faaliyetlerinin yoğun yaşandığı, mavi vatanımıza değer katan bölgelerimizden biridir. Bu anlamlı gün vesilesiyle, denizlerimizin korunması ve denizcilik sektörümüzün gelişmesi için emek veren tüm denizcilerimize teşekkür ediyor, onların her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum.

1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı’mız kutlu olsun. Mavi sularda özgürce yelken açan her bir denizcimize ve deniz sevdalısına selam olsun.’

Bu haber toplam 336 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.