CHP MENTEŞE'DE HALK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

CHP Menteşe İlçe Başkanlığı binasında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve İl Başkanı Zekican Balcı’nın katılımıyla halk buluşması düzenlendi.

CHP MENTEŞE'DE HALK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, “Bu partiyi ve ülkeyi egoistler değil idealistler kurtaracaktır.Genel Başkanımıza 13 ilçeyi kazanacağımızın sözünü verdik. Hedefimiz 13 ilçe, en az 11 ilçeyi alacağız” dedi.

CHP Menteşe İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen halk buluşmasında yerel seçim çalışmaları konuşuldu.

whatsapp-image-2023-10-26-at-13-51-16-1.jpeg

CHP Menteşe İlçe Başkanı Nail Kızıl, “Göreve geldiğimiz günden bu yana partimizin üzerindeki bu ölü toprağını kaldıralım, partimizi barıştıralım, kırgınlıkları ortadan kaldırma mücadelesi içine girdik. Cumhuriyetimiz 100. Yılında daha çok kenetlenip daha çok mücadele içinde olmamız gereken zamanlardan geçiyoruz. Bizim ilçe yönetimi olarak bir söylemimiz var. Atatürk nasıl 100 yıl önce Cumhuriyeti halkla kurduysa, bizde 100 yıl sonra kurtuluşun yine CHP’den geçeceğine inanıyoruz” dedi.

whatsapp-image-2023-10-26-at-13-51-05-1.jpeg

“HEDEFİMİZ 13 İLÇE, EN AZ 11 İLÇEYİ ALACAĞIZ”

CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, “Bu birliktelikle hem partimizin hem de ülkemizin ihtiyacı var. Güç birlikten doğuyor. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor süreçte gerçekten beraber omuz omuza fikirlerimizi ortaya koymaya ve mücadele etmeye ihtiyacımız var. Parti içinde zaman zaman rekabetler olacaktır. Bu siyasetin doğasıdır. Bu partiyi ve ülkeyi egoistler değil idealistler kurtaracaktır. Bizler şuanda ülkeyi yöneten egoist bir diktatörden kurtarmak için idealist olan insanların ellerini taşın altına koyması gerekir. Hep birlikte Muğla’nın aydınlık yüzünü ülkemize Ankara’ya yansıtacağız. Olması gereken bizim işgal ettiğimiz koltuklarımızın makamların kendimizi mutlu etme makamları değil, partimizi hizmet etme makamı olduğunu biran olsun aklımızdan çıkarmayacağız. Genel Başkanımıza 13 ilçeyi kazanacağımızın sözünü verdik. Hedefimiz 13 ilçe, en az 11 ilçeyi alacağız. Büyükşehir’imizi çok daha yüksek rakamlar ile alacağız. Sizlerden ricam parti içi rekabetlerimizi geride bırakalım. Gerçekten rahmetli Atatürk’ün, İnönü’nün, Ecevit’in ve bu parti için şehit olmuş bedel ödemiş inşaların bizden beklentileri var. Kendi içimizdeki rekabetlerde bazen fazla kırıcı oluyoruz. Bazen gücü fazla kaçırıyoruz. Bu sefer AKP’ye ve bu ülkenin iç ve dış düşmanlarıyla savaşmaya mecalimiz kalmıyor. Dolayısıyla sizlerden ricam bir birimize sarılalım, önümüzdeki 31 Mart bizim için dönemeç olacak. Partimiz ya gerçekten dimdik ayakta duracak ya da daha da zayıflayarak Cumhuriyet düşmanlarının ekmeğine yağ süreceğiz” dedi.

“2. YÜZYILDA TÜRKİYE’Yİ BU BADİREDEN KURTARACAK BAŞKA HİÇBİR PARTİ YOK”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Kişisel beğeniler düşmanlıkların olmaması gerekiyor. Gerçekten 2. Yüzyılda buraya kadar geldik. Buraya gelişimizdeki neden buradayız, neden iktidarda değilizin sorusunu sorup, bunu birilerini eleştirmekle ilgili değil, yapılan işleri eleştirmek için daha iyi nasıl yaparız diye düşünmek için eleştirmek gerekiyor. İş kişilere inince olay karışıyor. 2. Yüzyılda Türkiye’yi bu badireden kurtaracak başka hiçbir parti yok” dedi.

Eski İlçe Başkanları Hüseyin Ülkü ve Taner Taşer’e plaket taktim edildi.

Bu haber toplam 598 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.