KILIÇ YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre KILIÇ ,Tek Mehmet Akif Ersoy Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencileriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

KILIÇ YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Tek Mehmet Akif Ersoy Camii'nde, Din görevlileri tarafından düzenlenen kahvaltıya, İlçe Kaymakamı Sayın Mustafa Emre Kılıç, İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, Şube Müdürü İsmail Mutlu, İlçe Vaizi Nurullah Ergin yaz dönemi Kur'an kursu öğrencileri ve cami görevlileri katıldı.

Öğrencilerle bir süre sohbet ederek eğitimleri hakkında İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi’den bilgi alan Kaymakam Kılıç, "Eğitim ve öğretim çok erken yaşlarda başlanılması gereken bir süreçtir. Bu anlamda değerlendirdiğimizde, yapılan bu hizmeti değerli ve anlamlı buluyorum. Bu kursların açılmasında emeği geçen başta İlçe Müftümüz Durmuş Ali Çetmi' ye ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Din görevlileri ve öğrencilere başarı diliyorum " diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Mustafa Emre Kılıç’a teşekkür eden İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi ise yaz Kur’an kurslarının verimli geçtiğini belirterek öğrencilere değerler eğitimini yanı sıra sosyal etkinliklerin de yapıldığını söyledi.

Bu haber toplam 394 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.