MENTEŞE ÖĞRETMENEVİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

.

MENTEŞE ÖĞRETMENEVİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, geçtiğimiz Eylül ayında güçlendirme ve onarım programına alınan Menteşe Öğretmenevinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Baştan aşağı yenilenerek depreme karşı daha güvenli ve modern bir çehreye kavuşacak Öğretmenevinin yeni sezonda hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

SİNEM KARAKAYA

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlanan ödenekle, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde geçtiğimiz Eylül ayında deprem güçlendirme onarım programına alınan Muğla Menteşe Öğretmenevi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü ve Menteşe Öğretmenevi Müdürü Muhammer Cihan, büyük onarım çalışmaları devam eden Menteşe Öğretmenevinde incelemelerde bulundu.

İl Müdürü Emre Çay, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

whatsapp-image-2024-01-03-at-11-29-29-1.jpeg

Menteşe’de binlerce vatandaşa hizmet veren Öğretmenevinin, güçlendirme ve büyük onarım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak yeni sezonda baştan aşağı yenilenen yüzüyle tekrar hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

whatsapp-image-2024-01-03-at-11-29-29-3.jpeg

TAM TEŞEKKÜLLÜ OLARAK YENİDEN HİZMET VERECEK

Güçlendirme ve büyük onarım çalışmaları çerçevesinde güvenli ve modern bir hale dönüşecek olan binada, çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Öğretmenevinin önümüzdeki sezona yetiştirilerek tam teşekküllü olarak yeniden hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Güçlendirme perdeleri ile desteklenerek depreme karşı daha güvenli hale gelecek olan Menteşe Öğretmenevi; 3 süit ve 36 odası olan 100 yatak kapasiteli oteli, lobisi, düğün salonu, toplantı salonu, kahvaltı salonu, lokali, yemekhanesi, kafeteryası ile baştan aşağı yeni görünümüne kavuşacak.

whatsapp-image-2024-01-03-at-11-29-29.jpeg

Aynı zamanda binanın elektrik ve su tesisatı, teknolojik alt yapısı, iklimlendirme sistemi, ses ve güvenlik sistemi vb. yenilenecek. Halka açık olan ve yaz kış misafirlerine hizmet veren çay bahçesi de yenilenerek yeni sezona hazır hale getirilecek.

whatsapp-image-2024-01-03-at-11-29-28.jpeg

Bu haber toplam 1065 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.