MENTEŞE’DE YÜREKLERİ AĞIZA GETİREN OLAY! O KİŞİLERE CEZA YAĞDI!

.

MENTEŞE’DE YÜREKLERİ AĞIZA GETİREN OLAY! O KİŞİLERE CEZA YAĞDI!

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yürekli ağızlara getiren bir olay yaşandı. Uğur Mumcu Bulvarında bir vatandaş, hareketten yoksun halde yolda kalan araca başka bir aracın kaput kısmına uzanıp tutunmak suretiyle ayakları ile arızalı araca güç vererek ilerledi. O kişilere, trafiğin seyir emniyetini ihlal etmek suretiyle toplam 2 bin 180 TL idari ceza uygulandı.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde gece saatlerinde trafikte tehlikeli anlar yaşandı. Uğur Mumcu Bulvarı şehir merkezi giriş kısmında bir vatandaş, hareketten yoksun halde yolda kalan araca başka bir aracın kaput kısmına uzanıp tutunmak suretiyle ayakları ile arızalı araca güç vererek Festiva AVM kavşağına kadar ilerledi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Görüntüler üzerine o kişi ve sürücüler, Karayolları Trafik Kanunu maddelerine aykırı kural ihlalleri Kent Güvenlik Yönetim Sistemi üzerinden tespit edildi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nce, ihlal yapan araçların tescil plakalarına, trafiğin seyir emniyetini ihlal etmek suretiyle tedbirsiz ve saygısız davranışlarda bulunarak araç sürmekten, sisli ve yağmurlu havalar dışında diğer farlarla birlikte gece sis lambası yakmak, trafik işaret ve levhaları, cihazları ve yer işaretlemeleri ile belirtilen veya gösterilen hususlara uymamaktan dolayı toplam 2 bin 180 TL idari para cezası uygulandı.

HABER: SİNEM KARAKAYA

Bu haber toplam 824 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.