MHP MENTEŞE’DE EMRE KISA DÖNEMİ

MHP Muğla İlçe Kongreleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda başlatıldı. MHP Menteşe İlçe Kongresi’nde Mevcut başkan Emre Kısa yeniden ilçe Başkanı seçildi.

MHP MENTEŞE’DE EMRE KISA DÖNEMİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla’da ilçe kongreleri başladı. MHP Menteşe İlçe Kongresi Atatürk Spor Salonunda yapıldı.

MHP Menteşe İlçe Kongresine MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, MHP MYK üyesi, YSK Temsilcisi, Siyasi Etik Kurulu Sekreteri Av. Bahadır Alperen, MYK üyesi Metin Arı, Yeniden Refah Partisi Muğla İl Başkanı Yılmaz Elçin, Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Ata Arıcan, Türk Eğitim-Sen Muğla Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilcisi Mürsel Özata eski il ve ilçe başkanları, partililer katıldı.

Mevcut başkan Emre Kısa yeniden ilçe Başkanı seçildi.

“MUĞLA’MIZI BU BASİRETSİZ MUHALEFET YÖNETİCİLERİNDEN KURTARMALIYIZ”

Emre Kısa, “Bugün, bizler, milletimizin ve bütün insanlığın yaşadığı ve yaşayacağı sorunlarla başetmek, bunu da temel ilke ve değerlere bağlı kalarak başarmak zorunda olan tarihi bir kuşağı temsil ediyoruz. Bu dava gerçek kimliğini bundan tam 54 YIL önce aradı ve buldu. Tam 54 yıldır siyaset sahnesindeyiz, Milli gönüllerdeyiz. Akif’in dediği gibi, üç buçuk soysuzun ardından zağarlık yapmadık, hele hak namına haksızlığa ölsek tapmadık.

buyuksehir-okcularinin-bulundugu-milli-takim-dunya-ucuncusu-oldu-15.jpg

2023 yılı Cumhur ittifakının Zafer yılı olmuştur. Partimiz 50 milletvekiliyle Türk siyasetinin kilit ve stratejik aktörü haline gelmiştir. Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in önderliğinde Milliyetçi hareket kazanmıştır. Önümüzdeki dönem, Türk ve Türkiye Yüzyılı Hedefine ulaşma dönemidir. Türk milleti 14 -28 Mayıs’ta dosta güven, düşmana korku salmıştır.

Türkiye’nin aleyhine hesap yapanları, proje yazanları, fırsat kollayanları şaşkına çevirmiştir. Küresel mihrakların arkasına saklanıp istismar ve ihanet masasına oturanlar yanılmış, yabancılaşmış, yanlışa ve yalana gömülmüştür. Terör örgütleriyle yol yürüyenler, Zalimlerin gizli ajandasına hizmetkârlık yapanlar akıntıya karşı devamlı kürek çekmiş, ne var ki sandığın dibini boylamaktan kurtulamamışlardır.

buyuksehir-okcularinin-bulundugu-milli-takim-dunya-ucuncusu-oldu-17.jpg

2024 e doğru diyar diyar Anadolu temasıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. 14 ve 28 Mayısta kazanılan başarıyı, yerel seçim çalışmalarında da göstererek Muğla’mızı bu basiretsiz muhalefet yöneticilerinden kurtarmalıyız” dedi.

Bu haber toplam 1216 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.