Milletvekili Otgöz saha çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz’de devam etti. Milletvekili Yakup Otgöz, Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz İlçe Başkanları ve teşkilatlarla bir araya geldi.

Milletvekili Otgöz saha çalışmalarına devam ediyor

Muğla’nın Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ilçelerinde muhtarlar ile toplantılar yapan milletvekili Otgöz, muhtarların talep ve sorunlarını dinledi. Milletvekili Otgöz, çözümleri için anında ilgili Bakan ve Bakan Yardımcılarını arayarak görüşmeler yaptı. Toplantıya katılan kurum müdürlerinden bilgi aldı.

“TALEPLERİNİ TAKİP EDİP BİR BİR ÇÖZÜYORUZ”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına ilişkin yazılı açıklama yaparak şunları kaydetti:

“TBMM yaz dönemi için ara verdiği günden beri, Muğla’nın ilçelerini adım adım geziyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımız ile muhtarlarımızla, hemşerilerimizle sürekli bir araya geliyoruz. Taleplerini takip edip bir bir çözüyoruz.

Biz sahada çalışırken Muhalefet kendi içinde kim Cumhurbaşkanı olacak tartışmalarına başladı…

Hemşerilerimiz kavga değil, hizmet bekliyor. Sahada biz bunu görüyoruz. Muğla’da CHP’nin kazandığı İlçe Belediyeleri’nden hemşerilerimiz Belediye hizmetlerinin sağlıklı yapılmasını talep ediyor. Belediye’nin asli görevi olan çevre, yol, ulaşım, altyapı, su, imar gibi konularda çalışma yapmasını istiyor.

“ONLAR BOŞ TARTIŞMALARLA UĞRAŞIRKEN BİZ ÜLKEMİZİN GERÇEK GÜNDEMİNİ TAKİP EDİYORUZ”

Ancak, seçimlere daha 4 yıl varken Ana Muhalefet Partisi, kim Cumhurbaşkanı olacak, kim yardımcısı olacak tartışmalarına erkenden başladı.

Onlar, boş tartışmalarla uğraşırken biz Ülkemizin gerçek gündemini takip ediyoruz. Uygulamaya koyduğumuz ekonomik program olumlu meyvelerini vermeye başladı. Büyüme, ihracat, üretim, istihdam ve döviz rezervimiz artıyor. Enflasyonda düşüş devam ediyor. Bu olumlu seyir, vatandaşlarımızın gelirlerine de yansıyacaktır.

AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yatırımlarımıza, hizmetlerimize devam ediyoruz.

Biz vaat etmiyoruz… İcraat yapıyoruz… Muğla’mıza yeni bir Muğla daha eklemeye çalışıyoruz.

Tarihi ve kültürel mirasın turizme kazandırılması ve Muğla turizminin 12 aya yayılması için çalışıyoruz. Hemşerilerimizi yeni yatırımlarla buluşturmaya devam ediyoruz.

Biz boş tartışmaların Partisi değiliz. Ülkemizin en güçlü en dinamik Partisiyiz. Daha yapacak çok işimiz var.

Hemşerilerimiz bize inanmaya, güvenmeye devam etsin. Yaparsa yine AK Parti yapar düsturu ile hemşerilerimizin refahı ve huzuru için çalışmaya devam ediyoruz.”

Bu haber toplam 282 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.