MUĞLA’DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanlığı Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan Atatürk Anıtına çelenk bıraktı.

MUĞLA’DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Menteşe Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk sunma törenine, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Menteşe Belediye Başkan Yardımcıları Merve Fidem Barut ve Mehmet Tahça, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hayrettin Akay ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.
Törende konuşan Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hayrettin Akay, “Vatandaşlarımızın yaşadıkları şehirlerde, mahallelerde, köylerde hizmet noktasında ilk muhtarlarla iletişime geçiyorlar. Çünkü biz muhtarlar demokrasinin temel taşıyız. Vatandaşlarla yerel yönetim ve kurumlar arasında en sağlam köprüyüz. Vatandaşlarımız bizlere güveniyor bizlerde onlara hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bizlere her konuda destek olan valiliğimizden, Büyükşehir Belediye’mizden, ilçe belediyemizden ve diğer kurumların hepsine çok teşekkür ediyorum. Tüm güçleriyle vatandaşlara hizmet etmek için çalışan değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun. Halkımızdan aldığımız yetki ve güvenle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.