NAİL KIZIL VE YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Geçtiğimiz haftalarda CHP Menteşe İlçe Kongresinde başkan seçilen Nail Kızıl ve yönetimi, mazbatasını alarak göreve başladı.

NAİL KIZIL VE YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

CHP Menteşe İlçe Kongresi 17 Ağustos’ta Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde yapılmış, 2 liste ile gidilen kongrede, CHP Menteşe İlçe Başkanı mavi liste ile yarışan Nail Kızıl olmuştu.

Başkan Kızıl ve yönetimi, mazbatasını alarak göreve başladı.

Açıklama yapan CHP Menteşe İlçe Başkanı Nail Kızıl, şunları söyledi:

“Muğla’mızın merkez ilçesi güzel Menteşe’mizin Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi seçimleri yapılmış ve başkanı olduğum mavi listenin zaferi ile sonuçlanmış ve mazbatamızı almış bulunmaktayız. Beni ve ekibimi bu göreve layık gören değerli partililerimize çok teşekkür ederiz. Cumhuriyet Halk Partisi bizim evimizdir, ancak sanmayın ki bizden sonra buraya gelenler misafir. Bir evin sıcaklığını, ailenin yakınlığını görmek isteyen herkesin evidir Cumhuriyet Halk Partisi. Partimizi bu anlayışla büyüteceğiz. Başta bir önceki Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere ilçe yönetiminde görev almış tüm başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bayrağı sizlerden devraldık, sizlerin tecrübeleri ışığında hep beraber gelişmeye devam edeceğiz. Mücadeleye devam, ya hep beraber, ya hiç birimiz.”

369729197-18364175413067283-2964791238444174058-n.jpg

Kızıl’ın yönetimi ise şu isimlerden oluşmuştu:

Hatice Ordukan Anbarlı, Özgür Deniz Ateş, Sacid Egemen Balaban,Gencay Çankaya, Yasemin Çolak, Seçgin Gevişen, Adem Kablanoğlu,Fatma Kapubağlı,Sevim Karabulut, Hasan Keskin,Metin Sarı, Zeliha Selen, Ferhat Solak, Pınar Alpay Tözün,İbrahim Onut Yavuz,Yusuf Mert Yılmaz.

HABER: SİNEM KARAKAYA

Bu haber toplam 647 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.