NAZLI TEPELİ MENTEŞE İÇİN ADAY ADAYI

Muğla’da 28 yıldır hemşire olarak görev yapan Nazlı Tepeli, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Menteşe Belediye Başkanı aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

NAZLI TEPELİ MENTEŞE İÇİN ADAY ADAYI

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Muğla’da siyasi hareketlilik sürüyor.

Seçime sayılı aylar kala partilerdeki aday adayları da netleşmeye başladı.

Bu kapsamda 28 yıldır hemşire olarak görev yapan Nazlı Tepeli, yerel seçimlerde Menteşe Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

Tepeli, 8 kişinin aday adayı olduğu CHP Menteşe’de 4.kadın aday adayı oldu.

İlçe parti binasında resmi başvurusunu yapan Tepeli, açıklama yaparak, şunları söyledi:

“Bugüne kadar basın emekçilerimizin karşısına hak arama mücadelelerimizi ve her türlü hak arama için basın açıklaması yapan, bildiri dağıtan bir sendikacı olarak geldim. Bugün farklı bir kimlikle karşınızdayım. 29 yıllık sağlık alanında severek icra ettiğim mesleğimden istifa etmenin burukluğu diğer taraftan da memleketim Muğla’ya hizmet etmek için Menteşe Belediye Başkanlığına aday adaylığı için başvuru yapmanın da heyecanı içindeyim. Öncelikle çocukların, yaşlıların, gençlerin ve kadınların yaşam alanı olacak engelsiz Menteşe’yi sizlerle, basın mensuplarımızla, muhtarlarımız, odalarımız, STKlarımız ve sendikalarımızla el ele üniversitemizle yan yana tesis etmek için bugün bu yola çıkmış bulunuyorum. Katılımcı, şeffaf, hesap verebilir, meslek odaları, demokratik kitle örgütleri ve sendikalarla el ele yönetilen, üniversite için barışık, engelsiz bir şehir için varım.”

HABER: SİNEM KARAKAYA

Bu haber toplam 805 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.