SAADET PARTİSİ MENTEŞE’DEN YIKIMLARA TEPKİ!

Saadet Partisi Menteşe İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde Menteşe’de başlanan kaçak yapı yıkımlarına tepki göstererek, Kıran Mahallesi’nde basın açıklaması yaptı.

SAADET PARTİSİ MENTEŞE’DEN YIKIMLARA TEPKİ!

İlçe Başkanı Fatih Kocabıyık, “Kendi tapulu yerinde, kamuya ve 3.kişilere zararı yoksa sağlam olan bu binaları sadece ruhsatı yok diye yıkmak sizce ne kadar akıl karı iştir?” diye sordu.

İlçe Başkanı Kocabıyık, açıklamasında şunları söyledi:

Ülkemizde imar planlarının yetersiz olduğu, büyük kentlerde bile hala şehir planlarının yapılamadığını göz önüne alırsak, kırsalda yarım asırdır çiftçiler ve vatandaşlar imar planını beklemektedirler. Bu istikrarla bir yarım asır daha geçer, bu planlar yapılamaz gibi görünmekte. Vatandaşlarımız, Belediyenin kapısını çaldığında ise ruhsat verilmediği söylenerek vatandaş geri gönderilmektedir. Şehrin gelişimine, bölgenin dokusuna uygun tip projeler geliştirilememiş, vatandaşa seçenekler sunulamamıştır. Bu bakımdan da belediyecilik sınıfta kalmıştır.”

whatsapp-image-2023-11-08-at-19-05-29.jpeg

“SADECE RUHSATI YOK DİYE YIKMAK SİZCE NE KADAR AKIL KARI İŞTİR?”

“Ailelerin genişlemesi ve nüfuslarının artmasıyla vatandaşlar barınmak için kendi çaresine bakma yoluna gitmek zorunda bırakılmıştır. Hiç kimseden destek almadan, kendi öz sermayesi ile çok zor şartlarda yaptıkları bu yuvaları yıkmak vatandaşa bir zulümdür, onu anlayamamadır, belediyeciliğin özeleştiri yetersizliği ve her şeyden önce milli servetin yok oluşudur. Kendi tapulu yerinde, kamuya ve 3.kişilere zararı yoksa sağlam olan bu binaları sadece ruhsatı yok diye yıkmak sizce ne kadar akıl karı iştir?”

whatsapp-image-2023-11-08-at-19-07-31.jpeg

“SAADET PARTİSİLİLER OLARAK VATANDAŞLARIMIZIN YAKARIŞLARININ SÖZCÜSÜ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“Buradan yetkililere seslenmek istiyorum. Ülkemizde en az 5 Milyon yapı bu durumdadır. Bunları yıkmak yerine topluma kazandırmak gerekmektedir. Kendi vatandaşını devlete küstürmek yerine hem Devletimizin kazanacağı hem de vatandaşın zarar görmeyeceği bir yasa düzenlemesi getirmek kamu vicdanına en uygun olanıdır. Biz Saadet Partisililer olarak Menteşe, Muğla ve tüm memleketteki mağdur edilmiş vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya, onların yakarışlarının sözcüsü ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Ülkemizde adil bir düzenin hakim olduğu insanca yaşamın tesis edildiği yarınların yakın olduğunu şimdiden tüm milletimize buradan bildiriyor, çok kısa zamanda Saadet Partisi Kadrolarının milletin teveccühü ve Allahın izniyle iş başına geleceğini müjdeliyorum.”

HABER: SİNEM KARAKAYA

Bu haber toplam 758 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum