SEYİT TORUN: “ÖNEMLİ BİR SÜRECİ YAŞIYORUZ”

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen heyet CHP Menteşe İlçe Başkanlığı’nda partililer, aday adaylar ve STK’lar ile bir araya geldi.

SEYİT TORUN: “ÖNEMLİ BİR SÜRECİ YAŞIYORUZ”

CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır ve Parti Meclisi Üyesi Sinem Kırçiçek’ten oluşan heyet Muğla’ya geldi.

Dün Fethiye’de ziyaretlerde bulunan heyet bugün Menteşe’de belediye başkanlarını ziyaret etti.

CHP Menteşe İlçe Başkanlığı’nda partililer, aday adayları ve STK’lar ile bir araya gelen heyet saha çalışması yaparak rapor hazırlayacaklarını kaydetti.

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Menteşe İlçe Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada aday tespit komisyonu olmadıklarını aday adaylarını, STK’ları dinleyerek rapor hazırlayacaklarını ardından raporu genel merkeze ileteceklerini söyledi.

Önemli bir süreç yaşandığını kaydeden Torun, şunları söyledi: “Bende sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Önemli bir süreci yaşıyoruz. 14-28 Mayıs sürecinde çok inandık ama başaramadık. Ama her yerde söylüyorum vazgeçmedik, yenilmeyeceğiz. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürümeye devam edeceğiz. Bu ülkeye demokrasiyi adaleti getirene kadar mücadelemiz devam edecek. Tabanın sesi yukarıya kadar çıktı ve bir değişimi yaşadık. Bir kurultay yaşadık, demokratik bir süre. Yaşadık. O seçimin kazananı kaybedeni yok. Hep beraber kazandık hep beraber yolumuza devam edeceğiz. Yerel seçimlerde mutlaka başarılı olmak zorundayız. İnanıyorum ki 2019’da yakaladığımız başarıyı daha yukarıya çıkardığımızda 31 Mart 2024’te inanın başka şeyleri konuşacağız. Belki de kaybettiğimizi düşündüğümüz şeyi çok daha yakınımızda bulup gerçekleştireceğiz. Türkiye’de değişimle başlayan süreci dönüştürerek devam edeceğiz yolumuza” dedi.


“BİR VERİ OLUŞTURACAĞIZ VE RAPORLAYIP GENEL MERKEZİMİZE İLETECEĞİZ”
CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, “Birlikte heyet olarak Muğla’da görevlendirildik. Biz aday tespit komisyonu değiliz. Biz sadece burada örgütümüzü, aday adaylarımızı dinleyerek STK’ları dinleyerek bir veri oluşturacağız ve raporlayıp genel merkezimize ileteceğiz. Genel merkezimizin yetkili organları sizlerden aldığımız verileri değerlendirecek ona göre süreci yönetecek. Biz burada bir nevi kolaylaştırıcıyız. Birazdan aday adaylarımızın örgütümüzü dinleyeceğiz. İnanıyorum ki 31 Mart 2024 akşamı hep birlikte üzerimizdeki moral kaybını atacağız, yereldeki başarımızı genele taşımak için yeni bir yola yelken açacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 1093 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.