VATAN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ İLE BULUŞTU

Vatan Partisi Milletvekili Adayları Av. Emre Aykın ve İlyas Yılmaz, Kötekli Mahallesi'nde üniversite öğrencisi gençlerle bir araya geldi.

VATAN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ İLE BULUŞTU

Buluşmada Vatan Partisi Milletvekili Adayı ve Öncü Gençlik Muğla İl Başkanı İlyas Yılmaz şunları söyledi:

“Ben de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisiyim. Üniversite gençliği olarak bir çok derdimiz var fakat şu an mecliste olan hiç bir parti, gençliğin derdine derman olamıyor. Gençlik örgütlendiği zaman kendi sorunlarını çözecek güce ulaşıyor. Bunun olumlu örneklerini geçtiğimiz yıllarda gördük; barınma sorunu vardı, belediye ve valilik yeni yapılmış yurdu faaliyete geçiremiyordu, üniversite öğrencileri olarak tepkimizi dile getirdik, yurt açıldı. Yine aynı şekilde geçtiğimiz dönem yurtlarda su sıkıntısı oldu, gençlik tepki gösterdi ve sorun 12 saat içerisinde çözüldü. Türk gençliği Türkiye'nin ateşleyici gücüdür ve bu gücün mecliste olması gerekiyor. Vatan Partisi listelerinden seçime giren 203 genç milletvekili adayı olarak, Mustafa Kemal Atatürk'ten aldığımız görevlerle yola çıktık, halkımızdan yetki bekliyoruz. Bizi en iyi biz temsil ederiz."

Vatan Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Emre Aykın ise konuşmasında, "Meclise Ankara'da dayısı olanlar, amcası olanlar değil siz gençler gireceksiniz. Vatan Partisi'ni gençlik kurdu, gençlik yönetiyor. Bu ülkeyi de gençlik kurdu, gençlik yönetecek. Vatan Partisi gelirse hiçbir öğrenci barınma ve hijyen sorunu yaşamaz, ev sahipleri öğrencilere haksız kira zamları yapamaz. Türk gençliği işsiz kalmaz çünkü Vatan Partisi'nin olduğu yerde liyakat olur, üretim olur, bereket olur, bolluk olur. Bu yüzden sizi Vatan Partisi'ne oy vermeye ve Vatan Partisi'nde örgütlenmeye davet ediyorum. Coşkunuzla, fikirlerinizle gelin! Vatan Partisi'ni de siz yönetin, Türkiye'yi de siz yönetin." sözlerine yer verdi.

Bu haber toplam 610 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.