VATAN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN OTOMOBİLCİ VE ŞOFÖRLER ESNAF ODASI’NA ZİYARET

Vatan Partisi Muğla Milletvekili adayları, şoför esnafını Ulaşım Koordinasyon Merkezi Genel Kurulu'nda resmi olarak temsil eden Muğla Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası'nı ziyaret etti.

VATAN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN OTOMOBİLCİ VE ŞOFÖRLER ESNAF ODASI’NA ZİYARET

Vatan Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili adayı Emre Aykın, 4. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Şevket Öztürk ve 7. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Özer ile birlikte ziyarette bulunan Vatan Partisi heyeti ile Muğla Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Arif Özer Muğla'da ve ülkemizde şoför esnafının yaşadığı sorunları, zorlukları masaya yatırdı.

Oda Başkanı Arif Özer'in tespitlerine karşı, 1.Sıra Milletvekili Adayı Av. Emre Aykın Vatan Partisi'nin çözümlerini anlattı.

Aykın açıklamasında şunları söyledi:

"Atatürk'ün dile getirdiği gibi en asil duygunun insanı şoför esnafı hak ettiği değere kavuşacak. Bağ-Kur primlerinin eşitlikten uzak olduğunu biliyoruz. Bunun mücadelesini meclis kürsülerinden dile getireceğiz. Pahalı mazot şoför esnafımızın sorunu olmayacak çünkü pahalı mazot olmayacak. Mazotun pompalara ucuza mal edilmesi için mücadele edeceğiz.

Ücretsiz taşımalardaki hakkaniyetsizliği ortadan kaldıracağız. Kazanılmış hakların ve devamlılık esasının yok sayılmasının önüne geçeceğiz. Bir ömre adanan bu mesleğin hak etmediği sonuçları ortadan kaldıracak, şoför esnafımızın ömrü boyunca akıttığı alın terinin hakkını koruyacağız.

Vatan partisi olarak geçtiğimiz dönemlerde de şoför esnafımızın sorunlarına karşı çözüm yolları üretmek için hep yanlarında olduk. Örneğin Diyarbakır’daki şoförlerimizde yaşadıkları haksızlığa karşı ilk olarak partimizden destek istemişlerdi ve haklı taleplerine kavuşmalarında öncü olduk. Dün olduğu gibi bugün de şoför esnafımızın yanındayız, yarın da yanlarında olacak, mecliste onların da hakkı için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Vatan Partisi'nin dahil olacağı Meclis'te; araçlar milli sermaye ve üretim ile teker döndürecek, Ulaşım ve Taşıma işi gerçek ve nitelikli mevzuatına kavuşacak. Şoför esnafımızı vergilendirmedeki, yurttaşımızı da sefer ücretlerindeki yükten kurtaracağız. Hem şoför esnafı hem de yolcu yurttaşımızın, ulaşımda huzur ve refahı yaşayacağı düzeni kuracağız. Güçlü Devlet, Üreten Millet ve bu düzende kazanan şoför esnafı ve Türk Milleti olacak!”

Bu haber toplam 605 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.