YATAĞAN BELEDİYE BAŞKANI GÜNAY : "DÜĞÜN YERLERİNİN FİYATLARI HALA AYNI"

Son günlerde Muğla Yatağan'da düğün yerlerinin fiyatlarının arttığına dair söylentiler ortaya çıktı. Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, bu dedikodulara net bir yanıt vererek, fiyatların değişmediğini açıkladı.

YATAĞAN BELEDİYE BAŞKANI GÜNAY : "DÜĞÜN YERLERİNİN FİYATLARI HALA AYNI"

Başkan Günay, yaptığı açıklamada, "Son zamanlarda düğün yerlerinin fiyatlarının arttığı hakkında bazı dedikodular çıkmış durumda. Bu söylentiler gerçeği yansıtmıyor. Biz göreve gelmeden önce belirlenen fiyatlar ne ise, hala aynı şekilde devam etmektedir" dedi.

Belediye Başkanı, vatandaşların bu tür asılsız haberlere itibar etmemeleri gerektiğini belirterek, belediye olarak her zaman halkın yanında olduklarını ve uygun fiyat politikalarıyla hizmet sunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Çamlık restaurantında halen aynı düğün hizmetlerini vermeye devam edeceğini söyleyen Günay, belediyenin vatandaşlara daha kaliteli ve ekonomik hizmetler sunmak için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

-Köyler ve mahallelerde halen yine 500 TL
-Sandalye 3 TL , Masa 10 TL
-Çamlık Restaurantta herşey dahil 15.000 TL
(Öğlen ve akşam yer ile masa sandalye dahil)

Günay, Yatağan Belediyesinin vatandaşların her türlü soru ve önerisi için kapılarının açık olduğunu belirterek, düğün yerleri ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyenlerin belediye ile iletişime geçebileceğini duyurdu.

HABER: MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 568 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.