YATAĞAN BELEDİYESİ 4 FARKLI MAHALLEDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Yatağan Belediyesi ekipleri, Deştin, Elmacık, Gökpınar ve Hisarardı mahallelerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri, dört mahallede farklı ihtiyaçlara yönelik çeşitli çalışmaları hızla hayata geçiriyor.

YATAĞAN BELEDİYESİ 4 FARKLI MAHALLEDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Deştin Mahallesi'nde asfalt malzemesi serimi, Elmacık Mahallesi'nde taş duvar örümü, Gökpınar Mahallesi'nde yol kenarlarında görüşü kısıtlayan otların budanması ve Hisarardı Mahallesi'ndeki Sosyal Tesis'in belirlenen noktalarının yenilenmesi çalışmaları titizlikle yürütülüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, "Yatağan'ın her mahallesinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Deştin’de yolların daha güvenli hale gelmesi için asfalt serimi yapıyoruz. Elmacık’ta taş duvar örme işlemiyle mahallenin altyapısını güçlendiriyoruz. Gökpınar’da trafik güvenliğini artırmak için yol kenarlarında görüşü kısıtlayan otları budadık. Hisarardı’nda ise Sosyal Tesis’teki bazı alanları yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Halkımızın refahı için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." dedi.

Yatağan Belediyesi, mahallelerdeki ihtiyaçlara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale ederek, ilçenin her noktasına kaliteli hizmet götürmeye kararlılıkla devam ediyor.

Bu haber toplam 314 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.