YATAĞAN BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Yatağan Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği çeşitli projelerle hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Yatağan Belediyesinden yapılan açıklamada Şeref Mahallesi’nde sosyal tesis, Nebiköy Mahallesi’nde rotmiks çalışması ve Kadıköy Mahallesi’nde istinat duvarı çalışmalarının tamamlandığı açıklandı.

YATAĞAN BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA  HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Yatağan Belediyesi değişik mahallelerdeki çalışmalarına devam ediyor. Yatağan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada Şeref Mahallesindeki sosyal tesis çalışmalarının tamamlandığına yer verildi. Açıklamada ayrıca Nebiköy Mahallesinde rotmiks ve Kadıköy Mahallesinde de istinat duvarı yapımlarının tamamlandığı ifade edildi.

Yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, "Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin her köşesine hizmet götürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Şeref Mahallemizde vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak bir tesis inşa ettik. Nebiköy'de yollarımızın bakımını yaparak güvenli ve konforlu bir ulaşım sağladık. Kadıköy Mahallemizde ise istinat duvarı çalışmaları ile hemşehrilerimizin can ve mal güvenliğini koruma altına aldık. Yatağan Belediyesi olarak halkımızın ihtiyaçlarına yanıt verecek projelere hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Bu haber toplam 416 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.