YATAĞAN HALK EĞİTİM MERKEZİ’NİN YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

Yatağan ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında düzenlediği kursların yıl sonu sergisi Yatağan Gençlik Merkezi’nde açıldı. Kursiyerler, el emeği göz nuru eserlerini 4-5-6 Haziran tarihleri arasında sanatseverlerle buluşturacak.

YATAĞAN HALK EĞİTİM MERKEZİ’NİN YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

Yatağan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda; Giyim-Üretim Teknolojileri, El Sanatları Teknolojileri ve Yiyecek-İçecek Hizmetleri gibi birçok farklı alanda eğitim alan kursiyerler, öğrendikleri becerileri sergiye taşıyarak topluma sunma fırsatı buldu.

Serginin açılışına Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar, daire amirleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Sergiye Yatağanlı sanatseverlerin ve ilçe protokolünün yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen misafirler de katılımı gözlemlendi.

Yatağan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkilileri, serginin ilçede sanatın ve el emeğinin önemini vurgulamak adına büyük bir fırsat olduğunu belirtirken, tüm halkı 4-5-6 Haziran tarihlerinde sergiyi ziyaret etmeye davet ettiler.

HABER MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 760 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.