YATAĞAN SPORTİF AİLESİ YILSONU YEMEĞİNDE BULUŞTU

​​​​​​​Yatağan Sportif Faaliyetler Spor Kulübü, bünyesinde yer alan tüm sporcular ve velileri ile yılsonu moral yemeğinde bir araya geldi.

YATAĞAN SPORTİF AİLESİ YILSONU YEMEĞİNDE BULUŞTU

Yatağan’da 6 yıldan bu yana faaliyet gösteren Yatağan Sportif lisanslı sporcuları ve aileleri ile moral yemeğinde buluştu.

Yatağan Sportif'in antrenörlüğünü yapan Hidayet Öztürk'ün işletmecisi olduğu Zehra'nın Mutfağı'nda gerçekleşen yemeğe sporcular, sporcu aileleri ve antrenörlerin yanı sıra; Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, Gençlik Merkezi Müdürü Murat Bostan ve diğer yetkililer katıldı.

Yatağan Sportif'in tecrübeli antrenörü Hüseyin Çolak yaptığı açıklamada "Sezon boyu bizlere 3 şampiyonluk yaşatan sporcularımız ve aileleri ile bir araya geldik. 6 yılı aşkın süredir Yatağan'da gençlere spor yaptırmak için mücadele ediyoruz, kupalar kazanıp başarılı da oluyoruz.

Antrenör arkadaşlarım Hidayet Öztürk ve Ahmet Zeybek'e teşekkür ederim, birlikte önemli başarılar yakalıyoruz. Katılım sağlayan belediye başkanımız ve değerli konuklara teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

HER YIL 3 KUPA KAZANIYORUZ

Yatağan Sportif'in hem başkanlığını hem de antrenörlüğünü yapan Hidayet Öztürk ise her yıl en az 3 kupa kazandıklarına dile getirerek; "Yatağan Sportif olarak çocuklarımıza katkı sağlamaya çalışıyoruz.

U14 takımımız Grup Şampiyonu oldu ve il üçüncüsü oldu. Bu sene bize 2 kupa kazandırdı. U13 takımımız Grup Şampiyonu oldu ve yarı finale yükseldi. U11 takımımız ise Grup şampiyon oldu ve çeyrek finalde mücadele edecek.

Yatağan’da 150'nin üstünde çocuğa spor yaptırarak ilçemizin sosyo kültürel yapısına katkı sağlamaya çalışıyoruz, destek olan herkese çok teşekkür ederiz" şeklinde görüş belirtti.

Bu haber toplam 402 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.