Dünyanın incisi Marmaris’in Turgut Mahallesinde, et lokantası hizmete açıldı. Kadim medeniyetlerin hüküm sürdüğü ve eserler bıraktığı bölgede Turgut Kasap Et Mangal, gerek zengin menüsüyle gerek dizaynıyla misafirlerine adeta Helenistik bir esinti sunuyor.
MİKAİL ZEYBEK
Doğa harikası Marmaris Turgut Mahallesinde, Turgut Kasap Et Mangal Evi açıldı. Kadim medeniyetlerin eserlerini bünyesinde barından turizm cennetinde, Helenistik bir esinti sunan restoran, müşterilerinin damak tadına hitap ediyor. Uzun süren bir hazırlık döneminden sonra müşterilerine hizmete açılan tesis, bölgenin doğasına, tarihine ve kültürel değerlerine göre dizayn edildi. Turgut Kasap Et Mangal Evi’nde, müşterilerine hem hizmet edip hem de doğa harikası bölgeden parçalar sunarak misafirlerine tanıtıyor.
ET YÖNÜNDEN ZENGİN BİR İÇERİK
Yer yüzü cennetine her yönüyle aşık olduğu belirten işletme sahibi Ali Vural Soysal, tesisin hizmete açılmasında uzun süre hazırlık yaptıklarını kaydetti. Soysal, müşterilerinin damak tadına hitap etmenin yanında, bölgenin her şeyini misafirlerine anlatabilecek şekilde tesisi dizayn etmeye önem verdiklerini söyledi. Turgut Kasap Et Mangal Evi, zengin menüsüyle müşterilerini cezbediyor. Pirzola, bonfile, beyti, antrikot, menüde önemli bir yer tutuyor. Et konusunda gerek içerik gerekse sunum olarak sektöre farklı bir yön getirdiklerini hatırlatan Soysal, et menüsü en zengin olduklarının altını çizdi. Soysal, amaçlarının bölgeye ve tatil cennetine seven insanlara en iyi hizmeti sunmaya gayret edeceklerini vurguladı. Gerek tat gerekse ürün içeriği yönünden farklı bir çizgide yer aldıklarına ifade eden Soysal, tüm ziyaretçilere en iyi karşılığı vermek için önemli bir gayret gösterdiklerini kaydetti.