Başkan Pınar Boyacı Güven Tazeledi ​​​​​​​

Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Yapılan kurulda Başkan Pınar Boyacı, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Muğla’da kurulduğu günden bu yana birçok projeyle adından söz ettiren Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şubesi, Olağanüstü Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Tek adayla gidilen oylamada Başkan Pınar Boyacı, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Pınar Boyacı, “Biz, Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şubesi olarak siyasi görüş olmaksızın sivil toplum kuruluşu olarak herkese hitap eden bir kuruluşuz. Din, dil, ırk düşünce ayrımı yapmadan tüm engel gruplarına yönelik çeşitli çalışmalar yapmaktayız. Görme, işitme, konuşma, bedensel, zihinsel ve kronik hastalıklarından dolayı engelli olan tüm birey kitlesini hedef almaktadır. Derneğimizin hizmet alanları eğitim, bilgilendirme, bilinçlendirme, farkındalık oluşturma, destek hizmet ve uluslararası çalışmalardır. Yurt içi ve yurt dışı şubelerimizle birlikte hareket ederek, birçok engelli bireye yardımcı olmaktayız. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız devam edecek. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımız Muğla’ya hayırlı olsun” diye konuştu.

Boyacı’nın yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Mutlu Bayhan, Tarık Tüfekçi, Fatma Buket Böce, Ayça Büyükcebeci, Neval Arslan ve Nurdan Kolcuoğlu.

HABER: SİNEM KARAKAYA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri