BODRUMSPOR SÜPER LİGE ADIM ADIM İLERLİYOR: 2-0

TFF 1. Lig Play Off Yarı Finali ikinci maçında kendi sahasında Eyüpspor ile karşılaşan Bodrumspor rakibini 2-0 mağlup ederek finale yükseldi.

Spor Toto 1. Lig Play-Off Yarı Final maçında Eyüpspor’u konuk eden Bodrumspor, rakibini 2-0 mağlup ederek finale yükseldi. İlk maçta rakibine 1-0 mağlup olan yeşil beyazlı ekip final maçında Pendikspor ile karşılaşacak. Bodrumspor, Pendikspor maçını kazandığı takdirde gelecek sezon Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazanacak.

SİNEM KARAKAYA

Spor Toto 1. Lig’de büyük başarı elde eden Bodrumspor, Play-Off Yarı Final rövanş maçında Eyüpspor’u konuk etti.

İlk maçta Eyüpspor’a 1-0 yenilen Bodrumspor, kendi sahasında rakibini 2-0 mağlup ederek finale yükseldi.

Yeşil beyazlı ekip final maçında Pendikspor ile karşılaşacak. Bodrumspor, Pendikspor maçını kazandığı takdirde gelecek sezon Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazanacak.

Bodrumspor ve Pendikspor arasında oynanacak final müsabakası 8 Haziran Perşembe günü oynanacak.

TAŞDEMİR: “ÇOK ŞÜKÜR TURU ATLADIK”

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. tur rövanşında konuk ettiği Eyüpspor'u 2-0 yenen Bodrumspor'un Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, oyuncularının maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar galibiyeti çok istediğini söyledi.

Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Taşdemir, tur atlayan taraf oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Oyuncuların sezon boyunca yaptıkları performansın bir fazlasını ortaya koyduğunu ifade eden Taşdemir, "Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar çok istediler. Ara ara gerildik ama sonunda 90 ve sonrasında gelen gollerle çok şükür turu atladık. Çok zorlu bir periyottan geliyoruz. Çok güzel bir aile olduk. Ara sıra kötü günler de geçirdik ama bu kötü günlerin sonunda ayakta kalmasını bildik ve bugün finaldeyiz." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri