GENEL SAĞLIK İŞ ŞUBE OLARAK, DAHA GÜÇLÜ HALE GELDİ

Birleşik Kamu İş Konfederasyonuna bağlı Genel Sağlık İş Sendikası Muğla Şubesi 24 Temmuz 2024 tarihinde yaptığı 1. Olağan Genel Kurulu sonrası görev dağılımını gerçekleştirdi.

Genel Sağlık İş Sendikası Muğla Şubesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği 1. Olağan Genel Kurulu sonrası toplanan yönetin kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi.

Buna göre görev dağılımı Mustafa Çoban Şube Başkanı, Haydar Beyzadeoğlu Şube Sekreteri, Orhan Öztürk Şube Mali Sekreteri, Utku Tan Şube Hukuk Sekreteri, Seyit Ali Ertekin Şube Örgütlenme Sekreteri, Sebahat Gündüz Şube Basın Yayın ve Eğitim Sekreteri, Tacettin Suyabatmaz Şube Dış İlişkiler ve Bilişim Sekreteri şeklinde gerçekleşti.

Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Muğla Şube Başkanı Mustafa Çoban; “Muğla 'da Genel Sağlık İş Sendikası, Sağlık ve Sosyal Hizmet kolunda sahadan gelen ve doğrudan tespit ettiği sorunların çözülmesi için en hızlı hareket eden sendikadır. Bu nedenle tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet Kolu emekçilerini gerçek mücadele sendikası olan sendikamız Genel Sağlık İş çatısı altında örgütlenmeye davet ediyoruz. Genel Sağlık İş olarak bağlı olduğumuz Birleşik Kamu İş Konfederasyonu bileşenleri ile birlikte Türkiye'nin en nitelikli örgütüyüz. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte en nicelikli örgütü olacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri