MUĞLA İL RİSK AZALTMA PLANI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde kış dönemine yaklaşılırken deprem hazırlıkları başta olmak üzere afet ve acil durumlar için toplantı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde (AKOM) yapılan toplantıya, afet ve acil durumlarla ilgili birimlerin yöneticileri katıldı.

Toplantıda kış aylarında yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı alınabilecek önlemler konuşulurken önemli bir karar da alındı. Deprem, sel ve benzeri afet anlarında sevk ve idarenin daha rahat ve etkin yapılabilmesi amacıyla, tüm kurumlar ve büyükşehir belediyesinin kullanımına girecek çok amaçlı bir helikopter, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak tır mutfak, tır ekmek fırını, konteyner ve çadır ihtiyacının olduğuna yönelik görüş birliğine varıldı.

Yapılan toplantı sonrasında hazırlanan raporun Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a sunulduğu bilgisi alınırken, Başkan Ahmet Aras’ın olası afet konularında ortaya koyduğu hassasiyet doğrultusunda tedarik sürecini başlatacağı öngörülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri