MUĞLA MEDYA GRUBU YÖNETİCİLERİ ŞENGÜL’Ü ZİYARET ETTİ

Bünyesinde Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla TV’yi bulunduran Muğla Medya Grubu yetkilileri MUSKİ Genel Müdürü Yılmaz Şengül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Muğla Medya Grubu yöneticileri Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yılmaz Şengül’ü makamında ziyaret etti.

Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, İdari Koordinatör Cüneyt Erdan, Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Güzide Kasım ve Muğla Gazetesi Haber Müdürü Kenan Gürbüz’ün katıldığı ziyarette, MUSKİ Genel Müdürü Şengül’e Genel Müdür Yardımcısı Meltem Sibel Tekeoğlu Kurtuluş ve MUSKİ Basın Sorumlusu Semih Öztürk’te eşlik etti.

Ziyarette konuşan Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, büyük bir coğrafyaya sahip olan Muğla’da son zamanlarda önemli başarılara imza atan Genel Müdür Şengül ve ekibini kutladı.

MUSKİ Genel Müdürü Yılmaz Şengül’de yapılan çalışmaların vatandaşa duyurulmasında önemli bir görev yaptığına dikkat çekerek Muğla Medya Grubu yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri