SUSKUNLAR TARAFTARINDAN AÇIKLAMA: "MAÇLARIMIZI EN KISA ZAMANDA SAHAMIZDA OYNAMAK İSTİYORUZ"

Suskunlar Taraftar Grubu 1967 Muğlaspor Taraftarlar Derneği yaptığı ortak açıklamada tribünleri yıkılan Atatürk stadının yeni tribünlerinin en kısa zamanda yapılmasını ve Muğlaspor’un maçlarını kendi sahasında oynamasını istediklerini kaydettiler.

1967 Muğlaspor Taraftarlar Derneği ve Suskunlar Taraftar Grubu adına yapılan ortak açıklamada Atatürk stadındaki yeni tribün çalışmalarının en kısa zamanda başlamasını talep ettiler. Dernek ve taraftar grubu olarak yapılan ortak açıklamada şu görüşlere yer verildi;

“Geçen sezon gerek yönetimimizin, gerek futbolcularımızın gerekse taraftarlarımızın üstün gayret gösterdiği bir sezon geçirdik. Bunun neticesinde ise sezonu şampiyonlukla taçlandırdık. Değerli yönetimimiz bu sezonda hedefi şampiyonluk olarak belirlemiş ve bu doğrultuda transferler yapmıştır. Ancak gelinen bu noktada maçları stadımız da oynayamayacağımızı üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Muğlaspor'umuzun maçları Denizli'de oynaması hem sporcular hem taraftarlar hem de ekonomik açıdan büyük bir külfet getirmektedir. Bu konuda Muğlalı siyasetçilerden ve değerli devlet büyüklerimizden destek bekliyoruz. Biz Muğlaspor'umuzu Muğla'da izlemek istiyoruz. Stadımızın bir an önce yapılmasını ve sezon sonu şampiyonluğumuzu Muğla'da doyasıya kutlamak istiyoruz. Bu konuda gereğinin yapılmasını istiyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri