Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odasından bu konuda gazetemize verilen bilgide, “Fırıncı esnafının ekmek ve ekmek çeşitleri üretiminde, dağıtımında ve satışında çalışan personele verilecek ve alması gereken ‘Hijyen Eğitimi Belgesi’ için Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile yapılan protokol çerçevesinde Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce Fırıncı esnafı ve çalışanlarına Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Koordinatör Kenan Çalık, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Sekreteri Esra Yılmazer nezdinde Yatağan Tarım İlçe Müdürlüğü Gıda Mühendisleri Zeynep Özkaya Behiye Bozkurt Kaçan ve Ayla Mutlu tarafından Fırıncı esnafımıza ve çalışanlarına Hijyen Eğitimi verilmiştir. Verilen eğitim sonunda yapılan sınav sonucuna göre hak kazananlara belgeleri verilecektir” denildi.