YURT EĞİTİM SEN. İL TEMSİLCİLİĞİNE TAŞER ATANDI

Yurt-Eğitim Sendikası Muğla İl Temsilciliğine yeniden genel merkez tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde Görev yapan Gökhan Taşer atandı.

Yurt-Eğitim Sendikası Genel Merkezi tarafından sendikanın Muğla İl Temsilciliğine yeniden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde Görev yapan Gökhan Taşer atandı.

Yeniden atanması nedeniyle genel merkez yöneticilerine teşekkür eden Yurt Eğitim Sendikası Muğla İl Temsilcisi Gökhan Taşer, “ Ülkemizde kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan her kadrodaki tüm kamu personelini sendikamızın çatısı altında toplayarak ilerlemeyi amaçlıyoruz. Aynı zamanda; alışıla gelmiş sendikacılık anlayışını değiştirmek ve insan odaklı sendikacılık yapmak üzere çıktığımız bu kutlu yolda sizlerin de destekleri ile yaşadığımızı, var olduğumuzu ve birlikten kuvvet doğduğunu fazlası ile hissettirmek istiyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan, görevi ve unvanı ne olursa olsun herkesi sendikamız çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya davet ediyoruz. ‘’Biz birlikte güçlüyüz” sloganıyla siz değerli kamu çalışanlarını aramızda görmekten onur duyarız. Bizlerin kamu çalışanlarının hak ve hukukunu aramaktan başka bir gayesi veya çabası olmadı olmayacaktır. Muğla il temsilciliği olarak temel hedeflerimiz sendika üyelerinin haklarını korumak ve daha iyi çalışma şartları elde etmektir. Hak ararken kimsenin hakkına girmeyeceğimiz, üyelerimizin daha iyi şartlarda çalışması için elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz” dedi.

İl Temsilcisi Taşer sözlerini şöyle tamamladı: “Kamuda çalışan 657 tabi devlet memurları sendikamıza üye olmaktan çekinmesinler. Diğer sendikalardan farkımız üyelerimizi sendikamızın üyesi olarak değil, sendikamızın asıl sahipleri olarak görüyoruz. Büyük bir onurla yürüteceğim Muğla il temsilciliği görevini şahsıma tevdi eden Genel Başkanımız Hakan Çeliksoy başta olmak üzere, genel merkez yönetim kuruluna teşekkür ediyorum”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri